Polévka fazolková

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z másla a mouky si uděláme světlou jíšku, kterou po částech zalijeme vývarem a řádně rozmícháme a necháme povařit.
  • 2
    Poté přidáme čerstvé fazolky a necháme uvařit doměkka.
  • 3
    Polévku osolíme, chvilku povaříme a po odstavení zalijeme žloutkem rozkvedlaným v mléce.
  • 4
    Na závěr posypeme polévku petrželovou natí a špetkou muškátového květu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.