Polévka gumbo z plodů moře

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
10 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme papriku s moukou, přidáme kousky nakrájené ryby a obalíme je ve směsi. Na velké pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme kusy ryby a po všech stranách osmahneme do hněda. Vyndáme z pánve a dáme stranou. Do pánve vložíme zelenou papriku, celer, cibuli, okru (ibišek jedlý) a česnek, smažíme 5 minut na mírném plameni, aby vše změklo.
  • 2
    Přidáme rajčata, vývar a bouquet garni, zmírníme plamen, povaříme 15 minut. Vrátíme zpět do pánve kusy ryb, přidáme garnáty, tabasco, citronovou šťávu a worcester, 5 minut povaříme.
  • 3
    Při podávání dáme do každé misky kopeček rýže, kolem něj nalijeme gumbo z plodů moře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.