Polévka kančí
80 min.
Ingredience
- 400gramůKančí maso
- 1lžičkaRozmarýn sušený
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 1kusCibule
- 1lžičkaBazalka
- 1kusFeferony
- 1stroužekČesnek
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 200gramůRajčata Cherry
- 700mililitrůHovězí vývar základní
- 1kusCibulka jarní
- 200gramůFazole
- 125mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
18 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nakrájené kančí maso osmažíme na másle, přidáme nasekanou cibuli, česnek, osmahneme, zalijeme 150 ml vody, okořeníme a necháme 40 minut povařit.
- 2Žampiony i feferonku zbavenou pecek nakrájíme a přidáme k masu. Přisypeme fazolky, rajčata a zalijeme vývarem, necháme 10 minut povařit.
- 3Závěrem polévku ochutíme zakysanou smetanou a nasekanou jarní cibulkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.