Polévka kuřecí se ztracenými vejci

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci uvedeme do varu vodu, přidáme sůl a rýžový vinný ocet. Zmírníme plamen, rozbijeme postupně vejce a lijeme do vody. Necháme tam každé minutu. Vyndáme vejce naběračkou s dírami a odložíme stranou.
  • 2
    V jiném hrnci uvedeme do varu kuřecí vývar, přidáme brokolici rozebranou na růžičky, pokrájené žampiony, pokrájený pórek, pokrájené kuřecí maso a sherry a dle chuti okořeníme chilli omáčkou. 15 minut vaříme.
  • 3
    Do polévky přidáme ztracená vejce a vaříme 2 minuty. Polévku a ztracená vejce opatrně přelijeme do čtyř misek a okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.