Polévka Minestra

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
21 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkové zelí nakrouháme na nudličky, pórek očistíme, dobře umyjeme pod studenou tekoucí vodou a nakrájíme na tenká kolečka, rajčata spaříme, oloupeme, vymačkáme, rozkrájíme na kousky, oloupaný česnek utřeme se solí.
  • 2
    Do hrnce dáme rozškvařit na malé kostičky nakrájenou slaninu. Přidáme zelí a pórek, lehce zasmahneme, zalijeme vývarem z kostí, přidáme utřený česnek a nakrájená rajčata. Vaříme hodinu na mírném ohni.
  • 3
    Podáváme posypané strouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.