Polévka Minestra
100 min.
Ingredience
- 150gramůSlanina vepřová
- 150gramůPórek
- 150gramůZelí hlávkové bílé
- 150gramůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 4stroužkyČesnek
- 100gramůSýr Parmezán
- 1litrVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
21 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Hlávkové zelí nakrouháme na nudličky, pórek očistíme, dobře umyjeme pod studenou tekoucí vodou a nakrájíme na tenká kolečka, rajčata spaříme, oloupeme, vymačkáme, rozkrájíme na kousky, oloupaný česnek utřeme se solí.
- 2Do hrnce dáme rozškvařit na malé kostičky nakrájenou slaninu. Přidáme zelí a pórek, lehce zasmahneme, zalijeme vývarem z kostí, přidáme utřený česnek a nakrájená rajčata. Vaříme hodinu na mírném ohni.
- 3Podáváme posypané strouhaným parmezánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.