Polévka ovarová se smetanou

70 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
941 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
52 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nasekáme na kousky a dáme vařit s 1 1/2l vody. Osolíme, okyselíme octem, přidáme tymián a bobkový list a maso uvaříme doměkka.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme a polévku zcedíme. Mouku rozmícháme s vodou, vlijeme do polévky a povaříme 10 minut. Maso nakrájíme na malé kousky a přidáme do polévky. Nakonec vlijeme rozmíchanou kyselou smetanu.
  • 3
    Podáváme s topinkami z černého chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.