Polévka pórková s droždím

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
92 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na oleji. Přidáme droždí a necháme osmahnout.
  • 2
    Zalijeme vodou (nebo vývarem), přidáme omytý, nakrájený pórek, osolíme, opepříme a uvaříme téměř doměkka.
  • 3
    Nakonec polévku zahustíme nasucho opraženou moukou a dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 13. 12. 2016
Polévka pórková s droždím
Polévka byla výborná. Přidala jsem zeleninový bujón. Příště zkusím přidat křupavé krutony :). Děkuji za tip.
Anonymní uživatel
čt 5. 1. 2017
Polévka pórková s droždím
Droždí mám v polévkách velmi ráda, takže se snažím vyhledávat nové a nové recepty. Tento je hodně povedený.