Polévka rajská

40 min.
Rakousko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a kořenovou zeleninu nakrájíme a osmahneme na tuku. Přidáme pokrájená rajčata, roztlučená zrnka pepře, bobkový list a vše dusíme doměkka.
  • 2
    Směs prolisujeme, z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme prolisovanou směs, zalijeme polévkou a necháme přejít varem. Polévku osolíme a přidáme cukr a citronovou šťávu.
  • 3
    Pokud nemáme čerstvá rajčata, použijeme při přípravě polévky rajčatový protlak.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.