Polévka ředkvičková

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
778 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z másla a mouky si uděláme světlou jíšku, kterou po částech zalijeme vývarem a řádně rozmícháme a necháme povařit.
  • 2
    Poté přidáme očištěné, na kousky nakrájené ředkvičky a necháme uvařit doměkka.
  • 3
    Polévku osolíme, chvilku povaříme a po odstavení zalijeme žloutkem rozkvedlaným v mléce.
  • 4
    Na závěr posypeme polévku petrželovou natí a špetkou muškátového květu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.