Polévka rybí
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 2kusyMrkev kořen
- 1kusKapr obecný
- 1kusKapří jikry
- 1kusCeler bulvový
- 1kusBobkový list
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 1kusMáslo čerstvé
- 1kusNové koření celé
- 2kusyPetržel kořen
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
996 kcal
Bílkoviny
84 g
Tuky
67 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu očistíme a nastrouháme, dusíme na trošce másla v hrnci. Ze zbylého másla uděláme jíšku.
- 2Povaříme rybí části s kořením.
- 3Obereme maso a vývar přecedíme.
- 4Do hrnce se zeleninou nalijeme vývar, přidáme jíšku a rozmícháme.
- 5Přidáme obrané maso a na prkénku nožem naškrábané mlíčí a jikry. Povaříme polévku, přidáme muškátový oříšek, osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.