Polévka rybí

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
996 kcal
Bílkoviny
84 g
Tuky
67 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme a nastrouháme, dusíme na trošce másla v hrnci. Ze zbylého másla uděláme jíšku.
  • 2
    Povaříme rybí části s kořením.
  • 3
    Obereme maso a vývar přecedíme.
  • 4
    Do hrnce se zeleninou nalijeme vývar, přidáme jíšku a rozmícháme.
  • 5
    Přidáme obrané maso a na prkénku nožem naškrábané mlíčí a jikry. Povaříme polévku, přidáme muškátový oříšek, osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.