Polévka rybí se zeleninou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
5 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé nebo rybí filety nakrájíme na kostky o hraně 2,5 cm. Mletý zázvor smícháme se solí a potřeme směsí ryby. Necháme marinovat 30 minut.
  • 2
    Rozdělíme pórek na zelenou a bílou část, každou pokrájíme na kousky o délce 2,5 cm a poté každý kus na proužky. Zelené a bílé proužky dáme do zvláštní misky. Krabí maso pokrájíme na kousky dlouhé 1 cm.
  • 3
    Rozehřejeme v pánvi olej. Jakmile bude horký, přidáme bílou část pórku a smažíme několik minut, přidáme mrkev a pokrájené vodní kaštany, vše smažíme 2 minuty.
  • 4
    Přilijeme vývar, uvedeme do varu, přidáme citronovou šťávu a sójovou omáčku, 2 minuty povaříme. Přidáme kusy ryby a vaříme 5 minut, dokud se nezačne maso trochu rozpadat. Přidáme zelenou část pórku a cuketu a vaříme minutu. Přidáme pokrájené krabí tyčinky, opepříme.
  • 5
    Necháme minutu povařit a podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.