Polévka s čerstvými rajčaty a bulgurem
30 min.
Ingredience
- 180gramůBulgur
- 1,5litryVoda pitná
- 120gramůRajčata
- 80gramůMrkev kořen
- 80mililitrůOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 50gramůProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
21 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
9 g
Cukr
974 mg
Postup přípravy
- 1Rajčata oloupeme a nakrájíme nadrobno, očištěnou mrkev nakrájíme na kostičky.
- 2Do vroucí vody vmícháme rajčata, rajský protlak a mrkev. Po pár minutách varu přimícháme bulgur, olej a sůl. Polévku povaříme za občasného míchání do zhoustnutí, zhruba ještě 10 minut. Před podáváním polévku opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.