Polévka s masovými nočky
50 min.
Ingredience
- 10gramůCeler bulvový
- 10gramůPórek
- 40gramůHovězí maso přední
- 1lžičkaSůl
- 5gramůPetržel - nať
- 1kusVejce slepičí
- 20gramůMrkev kořen
- 40gramůKvěták
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
976 mg
Cukr
892 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou, jemně nakrájenou zeleninu uvaříme v osolené vodě.
- 2Omyté maso dvakrát umeleme, osolíme a prohněteme s vejcem. Lžičkou vykrajujeme malé nočky a zaváříme je do zeleninové polévky. Vaříme asi 10 minut.
- 3Nakonec do polévky přidáme nasekanou petrželku (nebo pažitku).
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.