Polévka s pečeným masem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
23 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
335 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku. Přidáme celá vejce, osolíme a mícháníme, až se vejce spojí s jíškou a utvoří se malé hroudičky.
  • 2
    Přilijeme vývar, přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a vaříme doměkka.
  • 3
    Nakonec do polévky přidáme nadrobno nakrájené, osmažené pečené maso (nebo uzeninu) a vsypeme nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.