Polévka s rybou a krevetami
55 min.
Ingredience
- 150gramůFilé rybí
- 500gramůRajčata
- 2kusyCibule
- 5hrnkůVoda pitná
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůVývar rybí
- 1,5hrnkySmetana 33% (šlehačka)
- 2lžíceKopr čerstvý
- 125gramůKrevety tygří
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
52 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rajčata oloupeme a nakrájíme. Ve velkém hrnci smícháme s nakrájenou cibulí, vodou a citronovou šťávou. Ochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu a na mírném ohni povaříme cca 20 min.
- 2Přidáme na kostky nakrájené maso a necháme povařit. Nakonec vmícháme smetanu, nasekaný kopr, vyloupané krevety, dochutíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.