Polévka s rybou a krevetami

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
52 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata oloupeme a nakrájíme. Ve velkém hrnci smícháme s nakrájenou cibulí, vodou a citronovou šťávou. Ochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu a na mírném ohni povaříme cca 20 min.
  • 2
    Přidáme na kostky nakrájené maso a necháme povařit. Nakonec vmícháme smetanu, nasekaný kopr, vyloupané krevety, dochutíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.