Polévka s telecím kolenem

265 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
5 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí koleno nebo hruď omyjeme, vložíme do hrnce, osolíme a dáme vařit společně se zeleninou a celým pepřem. Hned od začátku varu sbíráme lžící z povrchu vzniklou pěnu. Polévku vaříme pomalu asi 4 hodiny.
  • 2
    Uvařené maso opatrně vybereme, oddělíme od kosti, pokrájíme a vrátíme do scezeného čistého vývaru.
  • 3
    Pokud máme rádi v polévce mrkev, tak čerstvou, očištěnou a pokrájenou, přidáme 20 minut před koncem vaření.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.