Polévka s tyrolskými knedlíčky
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1litrVývar z hovězích kostí
- 1lžičkaPetržel - nať
- 50gramůTuk
- 1špetkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůMouka pšeničná hrubá
- 4kusyŽemle tuková
- 140gramůVepřová uzená plec
- 0,13litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
567 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
29 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Postup při přípravě tyrolských knedlíčků je stejný jako při přípravě žemlových knedlíčků s tím, že přidáme uzené maso nakrájené na malé kostičky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.