Polévka sedmi barev

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 1200mililitrůHovězí vývar základní
    • 1hrstČočka červená
    • 1hrstKukuřice mražená
    • 1hrstHrášek
    • 1hrstRýže indiánská
    • 1špetkaSůl
    • 1kusMrkev kořen
    • 1hrstPažitka
    • 0,5kusPaprika červená
    • 0,5kusPaprika zelená
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
66 kcal
Bílkoviny
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vařícího masového vývaru vhodíme propláchnutou čočku, 10 minut povaříme a přidáme zeleninu nakrájenou na nudličky a rýži (hrst uvařené indiánské). Polévku ochutíme solí a několik minut povaříme. Podáváme hned posypanou nasekanými bylinkami (petržel, pažitka, tymián).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.