Polévka slepičí

150 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
12 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou polovinu slepice rozčtvrtíme, křídlo i stehno nakrojíme v kloubu.
  • 2
    Dáme do hrnce a zalijeme vodou tak, až bude zcela ponořena. Osolíme,přidáme celou cibuli a vaříme skoro do měkka. Přidáme nakrájenou zeleninu a dovaříme do měkka.
  • 3
    Slepici z vývaru vyndáme, vývar zcedíme a zavaříme s nudlemi. Po odstavení posypeme petrželovou natí a popřípadě přidáme nakrájené slepičí maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.