Polévka sýrová s krupicí
40 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 80gramůZelenina kořenová
- 1špetkaSůl
- 10gramůMáslo čerstvé
- 20gramůSýr Eidam cihla 40%
- 5gramůPažitka
- 20gramůPšeničná krupice
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
270 mg
Postup přípravy
- 1Zeleninu očistíme a uvaříme v osolené vodě. Do vývaru zavaříme krupici a povaříme.
- 2Potom smícháme nastrouhaný sýr s vejcem, vlijeme do vařící polévky a necháme jen přejít varem.
- 3Nakonec do hotové polévky přidáme kousek másla a nasekanou pažitku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.