Polévka Tourin
30 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 4krajíceChléb pšeničný (bílý)
- 150gramůSádlo škvařené
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 4kusyVaječný žloutek slepičí
- 1litrVoda pitná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
657 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
49 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Oloupané cibule nakrájíme na kolečka a osmahneme na sádle tak, aby zůstaly sklovité. Zalijeme je vodou, osolíme, opepříme a několik minut povaříme.
- 2V šálku vývaru rozmícháme žloutky, kterými polévku zahustíme.
- 3Hotovou polévku naléváme na krajíčky tvrdého bílého chleba (veky).
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.