Polévka višňová

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
14 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
2 g
Cukr
36 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vypeckujeme višně.
  • 2
    Do vroucí vody s cukrem přidáme hřebíček a skořici a 10 minut vaříme pozvolna višně.
  • 3
    Zalijeme pudinkovým práškem rozmíchaným v malém množství vody a povaříme do zhoustnutí. Ochutíme zakysanou smetanou a můžeme dle chuťi přisladit.
  • 4
    Nakrájené houstičky dozlatova osmahneme na másle.
  • 5
    Nalijeme na talíře višňovou polévku a podáváme se smaženými houstičkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.