Polévka z abalone
65 min.
Ingredience
- 700mililitrůVývar rybí
- 2kusyCibulka jarní
- 1lžíceOmáčka sójová
- 2lžíceOmáčka ústřicová
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1baleníSterilovaní šneci v hovězím bujonu
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
39 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
310 mg
Cukr
438 mg
Postup přípravy
- 1Rybí vývar ohřejeme v hrnci, přidáme pokrájenou jarní cibulku, nálev z abalone (abalone jsou mořští šneci), ústřicovou a sójovou omáčku.
- 2Konzervované abalone nakrájíme na plátky, poté na nudličky, přidáme do vývaru a 15 minut povaříme.
- 3Ušleháme bílek, polévku přivedeme k varu a bílek postupně vmícháme. Osolíme a opepříme. Podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.