Polévka z abalone

65 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
39 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
310 mg
Cukr
438 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí vývar ohřejeme v hrnci, přidáme pokrájenou jarní cibulku, nálev z abalone (abalone jsou mořští šneci), ústřicovou a sójovou omáčku.
  • 2
    Konzervované abalone nakrájíme na plátky, poté na nudličky, přidáme do vývaru a 15 minut povaříme.
  • 3
    Ušleháme bílek, polévku přivedeme k varu a bílek postupně vmícháme. Osolíme a opepříme. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.