Polévka z červené řepy a meruněk

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
5 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
21 g
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrolu s vývarem dáme polovinu najemno nakrájené cibule a na větší kousky nakrájenou řepu.Uvedeme do varu,snížíme teplotu,hrnec přiklopíme a vaříme asi 10 minut. Rozmixujeme a vrátíme zpět do kastrolu.
  • 2
    Do jiného kastrolu dáme polovinu cibule, sušené meruňky a pomerančový džus. Na mírném plameni vaříme asi 15 minut.Mékké meruňky rozmixujeme a vrátíme do kastrolu. Obě rozmixované směsi osolíme a okořeníme.
  • 3
    Na talíř nalijeme napřed jednu směs a do ní opatrně směs druhou tak,aby se nám utvořilo dvoubarevné mramorování.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.