Polévka z červených paprik

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
17 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka a grilujeme až slupka ztmavne. Necháme vychladnout a oloupeme.
  • 2
    Rajčata oloupeme a odstraníme semínka.
  • 3
    V hrnci rozpálíme olej, přidáme bylinky, prolisovaný česnek, kari pastu a na mírném ohni cca minutu podusíme.
  • 4
    Poté nasypeme nakrájenou cibuli, pórek a opečeme dozlatova.
  • 5
    Přidáme zelí, papriky, rajčata, zalijeme vodou a cca 20min povaříme.
  • 6
    Po vychladnutí vše rozmixujeme, ochutíme solí, pepřem, chilli omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.