Polévka z drůbežích žaludků

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté drůbeží žaludky uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Do vývaru přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a chvíli povaříme. Potom přidáme nakrájené žaludky.
  • 3
    Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku a zahustíme jí polévku. Podle chuti osolíme, opepříme a povaříme na krémovou polévku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.