Polévka z fazolek a karotky

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a vymícháme dohladka. Povaříme asi 10 minut.
  • 2
    Potom přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou karotku, nakrájené fazolky zbavené vláken a povaříme ještě 8-10 minut.
  • 3
    Odstavíme z ohně a přidáme nasekanou petrželku a žloutek rozkvedlaný v mléce. Nakonec polévku osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.