Polévka z fazolek s krupicí

25 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené fazolky zbavené vláken a společně podusíme. Přilijeme vývar a povaříme asi 5 minut.
  • 2
    Potom za stálého míchání přisypeme krupici a vše vaříme ještě asi 7 minut. Nakonec přidáme rozklepnuté vejce a necháme je srazit.
  • 3
    Po odstavení z ohně přisypeme nasekanou petrželku, polévku osolíme a zjemníme kouskem másla.
  • 4
    Podáváme s toasty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.