Polévka z hříbků se salámem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
245 mg
Cukr
759 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hříbky očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Salám nakrájíme na kostičky.
  • 2
    V teflonové pánvi rozpustíme máslo a houby na něm krátce osmahneme. Přidáme salám a opečeme. Směs přendáme do hrnce a zalijeme vývarem. Na mírném ohni přivedeme k varu, krátce povaříme a odstavíme z ohně.
  • 3
    Krátce před podáváním přidáme do polévky zakysanou smetanu, sůl a pepř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.