Polévka z jehněčího masa

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné maso s nakrájenou zeleninou dáme vařit do osolené vody, až bude vše měkké. Maso poté vytáhneme a nakrájíme na drobno.
  • 2
    Do vývaru přidáme koření, zahustíme ho smetanou smíchanou se žloutky a hladkou moukou, vše dobře rozmícháme a necháme povařit. Jako poslední přidáme uvařené maso nakrájené na kousky.
  • 3
    Polévku podáváme v hlubokých talířích nebo polévkových miskách ozdobené plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.