Polévka z kapra nakyselo

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
795 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme.
  • 2
    Kapra očistíme a s hlavou, kořením, cibulí, solí a celerovou natí vaříme na mírném plameni, dokud není maso měkké.
  • 3
    V mezičase osmažíme na másle žampiony.
  • 4
    Do hrnce přecedíme vývar z ryby, do něj zašleháme smetanu s rozmíchanou moukou a alespoň deset minut povaříme. Poté do polévky vložíme pečlivě obrané a nakrájené maso, žampiony a zdobíme drobně posekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.