Polévka z kedlubny s uzenou rybou
25 min.
Ingredience
- 1kusKedlubna
- 1kusCibule
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1litrVývar zeleninový
- 1hrstPetržel kudrnka
- 250gramůLosos uzený
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
17 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Cibuli oloupeme a nskrájíme najemno.
- 2V hrnci rozehřejeme máslo, krátce na něm osmažíme nakrájenou cibuli a kedlubnu, přilijeme zeleninový vývar a 15 minut pod pokličkou vaříme.
- 3Petrželku omyjeme, necháme okapat a nasekáme najemno.
- 4Uzenou rybu nakrájíme na nmalé kousky.
- 5Uvařenou polévku opepříme a osolíme, nalijeme do servírovacích talířů nebo misek, přidáme do ní kousky ryby a posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.