Polévka z koroptve

75 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
802 kcal
Bílkoviny
90 g
Tuky
34 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou koroptev udusíme na polovině dávky másla. Vyjmeme prsíčka a nakrájíme je na plátky. Ostatní maso dusíme dále s cibulí, mrkví a uzeným masem doměkka.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vodou, přidáme umixované nebo umleté maso se zeleninou. Polévku osolíme a opepříme. Scedíme ji a nalijeme na plátky prsíček.
  • 3
    Polévku podáváme s osmaženými kostičkami žemle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.