Polévka z kůzlete
70 min.
Ingredience
- 1,5kilogramyKůzlečí maso
- 80mililitrůOlej olivový
- 2litryVoda pitná
- 180gramůBulgur
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
15 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
92 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a opláchnuté maso ze všech stran osmažíme na oleji. Poté zalijeme polovinou vody a pomalu vaříme, během varu sbíráme pěnu. Když je maso poloměkké, přilijeme zbylou vodu, vmícháme bulgur, sůl a polévku dovaříme až do zhoustnutí. Před podáváním polévku opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.