Polévka z paprikových lusků

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky zbavíme slupky a jader, opláchneme je, nakrájíme na tenké nudličky a dáme dusit na máslo.
  • 2
    Oloupaná rajčata zbavíme jader, nakrájíme na čtvrtky a přidáme je k paprikám.
  • 3
    Podušenou zeleninu vložíme do přecezeného vývaru z kostí, přidáme rajčatový protlak, osolíme a krátce povaříme. Nakonec přidáme citronovou šťávu.
  • 4
    Polévku podáváme posypanou petrželkou. Vhodnou přílohou je bílý chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.