Polévka z podmáslí kořeněná

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
453 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme máslo, rozehřejeme, přisypeme mouku, promícháme a usmažíme světlou jíšku. Přilijeme podmáslí, rozšleháme metlou, přivedeme k varu a ochutíme solí, pepřem, novým kořením, bobkovým listem a drceným kmínem, povaříme pár minut, aby polévka natáhla vůni koření.
  • 2
    Do talířů vložíme vařené brambory a zalijeme horkou polévkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.