Polévka z pšeničné špaldy

90 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
32 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu vložíme do hrnce, zalijeme 3 l vody a dáme vařit. Během varu odebíráme vzniklou pěnu.
  • 2
    Cibuli oloupeme a propícháme hřebíčkem.
  • 3
    Celerovou nať omyjeme společně s pórkem a svážeme nití k sobě.
  • 4
    Mrkev oloupeme a omyjeme.
  • 5
    Zeleninu, cibuli, neloupaný česnek a špaldu přisypeme k masu a necháme vařit.
  • 6
    Přiklopené vaříme 50 minut.
  • 7
    Před servírováním odstraníme nit z pórků a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.