Polévka z rajčat a Tofu

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme, nakrájíme na kousky, chvíli podusíme na pánvi spolu s očištěnou, rozkrájenou paprikou a oloupanou, na dílky pokrájenou cibulí.
  • 2
    Potom zeleninu rozmixujeme s rajčatovou šťávou a protlakem, přilijeme vodu a necháme přejít varem.
  • 3
    Polévku podle chuti osolíme a při podávání ozdobíme sezamovými semínky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.