Polévka z rajčatové šťávy s jablky

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky (nebo oprané krupky) uvaříme v osolené vodě doměkka. Umixujeme je nebo prolisujeme.
  • 2
    Potom ke vzniklé kaši přidáme rajčatovou šťávu a přivedeme k varu. Vše osolíme, případně i osladíme.
  • 3
    Zvlášť na másle dusíme na kostičky nakrájená jablka. Přidáme je do polévky a promícháme. Nakonec polévku posypeme nasekanou petrželkou.
  • 4
    Podáváme s toasty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.