Polévka z růžičkové kapusty se sýrem

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
20 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kapustičky vložíme do vařícího vývaru a vaříme asi 25 minut. Několik kapustiček vyjmeme, otrháme lístky a odložíme stranou. Zbylé růžičky kapusty ve vývaru jemně rozmixujeme.
  • 2
    Krůtí šunku nakrájíme na nudličky a spolu se zakysanou smetanou vmícháme do polévky. Krátce ohřejeme, osolíme, opepříme a okořeníme špetkou muškátu.
  • 3
    Polévku rozdělíme do šálků, posypeme na kostičky nakrájenou feferonkou, nastrouhaným sýrem a lístky růžičkové kapusty. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.