Polévka z ryb a s paprikou
60 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 400gramůJeseter ruský
- 6kusůPaprika zelená
- 5kusůRajčata
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžíceSůl
- 400gramůBělice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
4 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na kolečka pokrájenou cibuli dáme do vody společně s očištěnou cibulí, osolíme a vaříme.
- 2Přidáme rozpůlené, očištěné zelené papriky, které vaříme asi 10 minut, než změknou.
- 3Pak papriky z vývaru vyndáme, a když vychladnou, pokrájíme je na nudličky.
- 4Následně do polévky vložíme očištěného a rozporcovaného jesetera, spařená oloupaná rajčata, která jsme pokrájeli na čtvrtky, přidáme ocet a vše vaříme do změknutí 30 minut.
- 5Před podáváním do rybí polévky vložíme nazpět pokrájenou papriku a dochutíme solí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.