Polévka z ryb a s paprikou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
4 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kolečka pokrájenou cibuli dáme do vody společně s očištěnou cibulí, osolíme a vaříme.
  • 2
    Přidáme rozpůlené, očištěné zelené papriky, které vaříme asi 10 minut, než změknou.
  • 3
    Pak papriky z vývaru vyndáme, a když vychladnou, pokrájíme je na nudličky.
  • 4
    Následně do polévky vložíme očištěného a rozporcovaného jesetera, spařená oloupaná rajčata, která jsme pokrájeli na čtvrtky, přidáme ocet a vše vaříme do změknutí 30 minut.
  • 5
    Před podáváním do rybí polévky vložíme nazpět pokrájenou papriku a dochutíme solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.