Polévka z ryzců - falešná račí polévka

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
25 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
869 mg
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé ryzce očistíme, nadrobno nakrájíme a podusíme v kastrole na rozehřátém másle doměkka. Během dušení občas zamícháme.
  • 2
    Měkké ryzce poprášme hladkou moukou, osmahmeme, postupně podléváme studeným vývarem a povaříme.
  • 3
    Nakonec do zhoustlé polévky přidáme našikmo nakrájené fazolky podušené na másle s nasekanou petrželkou. Polévku podle chuti osolíme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.