Polévka z telecích nožiček

70 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
12 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí nožičky důkladně očistíme, pod tekoucí vodou umyjeme, vložíme do hrnce, přidáme bobkový list, celou oloupanou cibuli, zalijeme studenou vodou a na mírném ohni vaříme přibližně 30 minut.
  • 2
    Před dokončením vaření z polévky vybereme cibuli, vsypeme rozinky, za stálého míchání vlijeme rozkvedlaná vejce, podle chuti osolíme, opepříme, dochutíme také vymačkanou citrónovou šťávou a dovaříme ještě asi 10 minut.
  • 3
    Uvařenou polévku odstavíme z ohně, necháme pod poklici 5 minut, potom rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.