Polévka z telecího masa (ragú) I

110 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
6 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Zvlášť si uděláme jíšku, kterou pak vlijeme do vývaru, z něhož jsme vytáhli maso, a dobře rozmícháme. Po 10 minutách přidáme na růžičky rozebraný květák, hrášek a necháme povařit 5-7 min.
  • 2
    Do polévky vlijeme v mléce rozkvedlaný žloutek a než-li se začne polévka vařit, odstavíme ji, aby se nám žloutek nesrazil.
  • 3
    Poté přisypeme na kousky rozkrájené maso, okořeníme špetkou muškátového květu a petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.