Polévka z telecího masa (ragú) II

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli zpěníme na půlce másla, poté přidáme na malé kousky pokrájené maso, vše osolíme, mírně podlijeme a necháme dusit téměř do měkka. V této chvíli přidáme na jemné nudličky rozkrájenou zeleninu a takto vše dodusíme.
  • 2
    Vedle si zatím uděláme světlou jíšku, kterou zalijeme, řádně rozmícháme a necháme vařit cca 10 min.
  • 3
    Jíšku smícháme s dušeným masem a zeleninou, povaříme cca 5 min a odstavíme. Poté přilijeme mléko s rozkvedlaným žloutkem a vše dobře promícháme.
  • 4
    Na závěr posypeme petrželovou natí.
  • 5
    Do ragů můžeme přidat zvláť uvařené špagety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.