Polévka z tykve

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
12 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou tykev oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme na kousky. Omyté rajče a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a vše dusíme doměkka.
  • 2
    Měkkou zeleninu rozmixujeme, zředíme horkým mlékem a přidáme máslo, cukr, sůl, pepř a bujón. Polévku přivedeme k varu.
  • 3
    Po chvíli polévku odstavíme z ohně a zjemníme žloutky, rozmíchanými se lžící mléka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.