Polévka z vepřového masa s dýní

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
27 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou dýni rozkrájíme na nudličky, cibuli pokrájíme nadrobno, žampiony očistíme a krájíme na plátky. Maso očistíme, nakrájíme na plátky a z plátků ještě krájíme drobné nudličky. Petrželovou nať rozsekáme na jemno.
  • 2
    Maso s cibulí zpěníme na sádle. Smažíme, až maso zezlátne, během smažení přidáme houby. Poté zalijeme vývarem, ve kterém jsme rozšlehali Solamyl a povaříme na mírném plameni zhruba čtvrt hodiny. Do polévky přidáme dýni, vaříme ještě asi 20 minut. Na závěr přimícháme koření, víno, ocet, sójovou omáčku a sůl.
  • 3
    Polévku podáváme s petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.