Polévka z žab

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
22 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
785 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku pokrájíme na drobné kousky a osmahneme na rozpáleném másle.
  • 2
    Maso osolíme, opepříme a přidáme k šalotce. Smažíme 8 minut a poté maso vyjmeme z pánve.
  • 3
    Do šťávy z masa přilijeme vývar a víno, povaříme 10 minut. Vmícháme zakysanou smetanu, sekanou řeřichu a maso ze stehýnek. Osolíme, opepříme a necháme 5 minut vařit. Žloutek smícháme se smetanou a směs vmícháme do omáčky.
  • 4
    Necháme prohřát pod bodem varu a poté servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.