Polévka ze skopové hlavy

130 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
707 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozsekanou hlavu omyjeme, důkladně odstraníme kostičky, protože se polévka necedí.
  • 2
    Maso dáme vařit do osolené vody, přidáme dobře propláchnuté krupky a vaříme do změknutí masa.
  • 3
    Potom přidáme očištěnou a nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli, kapustu a dovaříme.
  • 4
    Odstavíme z plamene a přidáme najemno nakrájenou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.