Polévka ze skopové hlavy
130 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1,5lžícePetržel - nať
- 1kusSkopová hlava
- 300gramůSkopové maso přední
- 2lžičkySůl
- 0,5kusKapusta hlávková
- 3lžíceKrupky trhané
- 0,5hrnekZelenina kořenová
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
707 mg
Postup přípravy
- 1Rozsekanou hlavu omyjeme, důkladně odstraníme kostičky, protože se polévka necedí.
- 2Maso dáme vařit do osolené vody, přidáme dobře propláchnuté krupky a vaříme do změknutí masa.
- 3Potom přidáme očištěnou a nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli, kapustu a dovaříme.
- 4Odstavíme z plamene a přidáme najemno nakrájenou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.