Polévka ze skopového masa
80 min.
Ingredience
- 400gramůSkopové maso přední
- 400gramůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 1kusMrkev kořen
- 2,75litryVoda pitná
- 400gramůPaprikové lusky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
25 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
15 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na malé kostky a dáme vařit do osolené vody.
- 2Když je maso téměř měkké, přidáme očištěnou, drobně nakrájenou mrkev a petržel, nakrájené zelí, oloupaná, nakrájená rajčata bez jader a nakrájené zelené papriky. Vše uvaříme doměkka.
- 3Podáváme s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.